Brukerhåndbok
Legg til person
Du kan manuelt legge til personer i delingslisten din med bare en e-postadresse og valgfritt navn. Når en gyldig e-postadresse er angitt, kan du trykke på Ferdig-knappen i øvre høyre hjørne for å legge til personen i listen over delte personer.
Du kan også åpne denne skjermen fra skjermen Rediger gruppe ved å trykke på Legg til ny person…. Personen du legger til, blir da merket som medlem av gruppen.
Rediger person
For å endre en person du har lagt til, sveiper du fra høyre til venstre over dem i delingslisten og trykker på Rediger, eller du trykker og holder på dem og velger Rediger. Skjermen har tittelen Rediger person og viser e-postadressen og navnet deres, klart til å endres. Trykk på Ferdig for å lagre endringene dine.
Last inn fra kontakter
Du kan også legge til en person ved å laste inn informasjonen deres fra kontaktene som er lagret på enheten din. Hvis du trykker på denne knappen, blir du bedt om tillatelse til å vise kontaktene dine, og deretter presenteres kontaktvelgeren.