מדריך המשתמש

עריכת הצוות

כאשר אתה מוסיף או עורך קבוצה, מסך עורך הקבוצה מופיע. זה מאפשר לך לציין את המידע הבא עבור הקבוצה:

שם

הזן שם עבור הקבוצה. אם קבוצה זו היא מקבוצה משותפת, השם לא יהיה ניתן לעריכה.

חברים

הצב סימן ביקורת ליד כל חברה של הקבוצה כדי להוסיף אותה אליה.

הוסף אדם חדש…

השורה הראשונה ברשימת החברים מאפשרת לך להוסיף מישהו שעדיין לא ברשימה שלך. הקש עליה כדי לפתוח את מסך הוספת אדם. כשתהקיש סיום, האדם החדש מתווסף לרשימת החברים ומסומן.

לאחר שציינת את השם והחברים, תוכל ללחוץ על סיום כדי לשמור את הקבוצה.

2026.3 — עדכון אחרון ב-October 25, 2026