Brugerhåndbog
Tilføj person
Du kan manuelt tilføje personer til din delingsliste med blot en emailadresse og et valgfrit navn. Når en gyldig emailadresse er indtastet, kan du trykke på knappen Udført i øverste højre hjørne for at tilføje personen til din liste over personer, du deler med.
Du kan også åbne dette skærmbillede fra skærmen Rediger hold ved at trykke på Tilføj ny person…. Personen, du tilføjer, kontrolleres derefter som medlem af holdet.
Rediger person
Hvis du vil ændre en person, du har tilføjet, skal du stryge fra højre til venstre over dem på delingslisten og trykke på Rediger, eller trykke og holde på dem og vælge Rediger. Skærmbilledet hedder Rediger person og viser deres emailadresse og navn, klar til at blive ændret. Tryk på Udført for at gemme dine ændringer.
Indlæs fra kontakter
Du kan også tilføje en person ved at indlæse deres oplysninger fra kontakterne, der er gemt på din enhed. Når du trykker på denne knap, bliver du spurgt om tilladelse til at få vist dine kontakter, og derefter præsenteres kontaktpickeren.