Brugerhåndbog

Ableton Link

Ableton Link-skærmen holder OnSongs tempo og beat synkroniseret med Ableton Live og andre Link-aktiverede apps på det samme Wi-Fi-netværk. Apps tilslutter sessionen automatisk, så der er intet at forbinde. Åbn det fra MIDI-indstillinger under Tempostyring. For at lære hvordan Link fungerer med resten af OnSong, se Ableton Link.

Denne række viser, om Ableton Link er Til eller Fra. Tryk på den for at åbne Abletons eget indstillingspanel, hvor du tænder eller slukker Link og ser hvor mange apps der er i sessionen. Tryk Færdig for at vende tilbage.

Synkroniseringstilstand

Dette vælger, hvordan OnSongs tempo forholder sig til resten af Link-sessionen:

  • Begge deler tempoet begge veje. Hvis du ændrer tempoet i OnSong, ændres det for alle, og en ændring foretaget andre steder bliver vedtaget her. Standard.
  • Leder får jævnaldrende til at følge OnSong. Hvis en jævnaldrende ændrer sessionens tempo, sætter OnSong sit eget tempo tilbage.
  • Følg vedtager sessionens tempo og skubber aldrig OnSongs tempo til jævnaldrende.

Status

Rækken Forbindelse viser tilstanden for sessionen og opdateres, mens skærmen er åben:

  • Forbundet betyder, at mindst én anden Link-app er i sessionen.
  • Søger… betyder, at Ableton Link er tændt, men endnu ikke har fundet en anden app.
  • Fra betyder, at Ableton Link ikke kører.

Hvis forbindelsen bliver ved med at være på Søger…, mens en anden Link-app kører, skal du kontrollere, at begge enheder er på det samme Wi-Fi-netværk, og at netværket tillader enhederne at se hinanden.

2026.3 — Sidst opdateret den October 18, 2026